Ziua cand Trump a avut dreptate

Este incredibil dar s-a intamplat si data de 18 Februarie 2017 trebuie pusa in calendar:

 

Soferul camionului care pe 7 Aprilie 2017 a provocat atentatul din Stockholm este un uzbek. Probabil strumpf vroia sa zica “stati pe aproape sa vedeti ce-o sa se intample in Suedia“. A avut dreptate.

Both comments and pings are currently closed.

10 Responses to “Ziua cand Trump a avut dreptate”

  1. vioniribu says:

    “You have been culturally enriched”

    Mda, asa se intampla cand pui propaganda corectitudinii politice mai presus de interesul national. Si lucrurile o sa se duca doar catre mai rau daca Suedezii(si europenii in general) nu iau masuri si nu expulzeaza “refugiatii”.

    Deja in aproape toate marile orase europene exista “enclave” musulmane unde locatarii au inceput sa practice aceleasi obiceiuri barbare ca in tarile de bastina… aceleasi obiceiuri care le-au distrus tarile.

    Ceva de genul: “fugim de tarile distruse de legea Sharia ca sa ajungem in niste tari civilizate in care sa parazitam sistemul, ca mai apoi sa ne cerem drepturile de a practica legea Sharia care ne-a distru tarile, ca mai apoi sa plecam…” 🙂 🙂

    Si asta se repeta pana nu o sa mai existe tari civilizate.

    Sultanul le-a si dat ordin sa faca 5 copii, asta in conditiile in care o familie de europeni face maxim un copil, in cel mai bun caz, daca nu decid ca un copil e prea mare bataie de cap si isi iau o pisica in loc… Cam acelasi lucru care se intampla si in Romania.

    Acum trebuie doar sa ne decidem ce vrem, si care e singura solutie salvatoare pentru civilizatia europeana(sau mai bine zis civilizatie, direct, pentru ca din punctul meu de vedere in lumea asta au exista doar doua focare de civilizatie: cel european si cel asiatic(china+japonia+coreea)… restul doar ne-au cauzat probleme).

  2. stelian says:

    In primul rand prin gestul cu Tomahawk-urile Trump a dovedit o chestie care nu e povestita in articol:
    anume SUA pot actiona “in timp real”, nu la 6 luni dupa eveniment cum au facut in cazul armelor chimice ale lui Sadam cand SUA s-au acoperit de kakao desi pe fond cred c-au avut dreptate. Doar ca birocratia decizionala i-a dat lui Saddam tot timpul din lume sa distruga, “exporte” instalatiile si dovezile.
    De ani si ani de zile instrumentele politice sunt mult in urma capacitatilor tehnice actuale. Mecanismul Consiliului de Securitate are in epoca rachetelor balistice si de croaziera farmecul locomotivei lui Stephenson printre TGV-uri.
    Trump tocmai a schimbat asta si a demonstrat ca in ziua de azi decizia politica poate fi la nivelul dotarii tehnice: ai facut o tampenie, in 48h esti pasibil de un Tomahawk in cap.

  3. Toate intervențiile militare au avut motive inventate, în Vietnam au băgat poanta ca le-a fost atacata o nava, Sadam are arme de nimicire în masa etc
    Sper ca nu credeți povestea asta voi sinteti băieții isteți. Va citesc comentariile de ani de zile. Mesajul a fost clar. America a rămas singura putere din lume și face ce vrea chiar dacă și-a schimbat președintele.

    • raster says:

      pai da, demonii de hamericani… eu nu sunt prea bun la statistici sau istorie, dar ar fi interesant de stiut cat la suta din propria populatie si-a exterminat rusia, si cat la suta SUA? si ma refer la perioada moderna, nu la indieni samd. daca tot e sa facem comparatii 🙂 saracutii de nord vietnamezi, cambogieni si nord coreeni, astia de cine au fost puiti initiali, de rusi, nu-i asa, toti la un loc niste ingerasi, doar Marele Satan ( SUA) merita tavalit in smoala si fulgi…

  4. gsg9 says:

    trumpescu stia el ceva, au fost jurnalisti americani prin enclavele alea cu multiculturali si ce reportaje au aratat nu arata prea bine deloc

    oricum, ca si in germanistan, aurolacii sunt protejatzi prin orice mijloace de catre guvern, ca sa nu’i discrimineze, se masluiesc statistici, politzia inchide ochii, primesc pedepse blande daca le primesc si pe alea samd

    bine ca le’o mai dau uzbecii in bot, daca’s idiotzi…

  5. gsg9 says:

    sa ne radeam cu female swedish police 🙂 🙂

    “SWEDISH POLICE FIASCO 3 female cops beaten by 1 male refugee”

    http://www.snafu-solomon.com/2017/04/swedish-police-fiasco-3-female-cops.html

    multiculturalism pe paine, bine ca nu le’a tras si un gang-bang

    sau pacat ca nu le’a tras si un gang-bang ca sa le scoata prostiile din cap 😉 🙂

    • admin says:

      Se mai intampla. Or sa-si invete lectia. Pana sa ne simtim superiori, sa ne amintim ca sint ceva clipuri cu intamplari de ale politiei romane. La fel de rusinoase.

      • gsg9 says:

        da, isi invatza lectzia, mai multe muieri in echipajele de politzie, da’ ce te faci cu astia venitzi din pustie care nu sunt impresionatzi 🙂

        in rest mai multzi refugiatzi si mai multe statistici manarite 🙂

  6. Cezar says:

    E clar……americanii detin masina timpului. Sau Trump trage pe nas! 🙂