Reclama mascata pentru Challenger 2, dar buna

Un mic omagiu pentru ce a fost una dintre cele mai bune emisiuni de televiziune, nu doar din domeniul auto. Inca un lucru la care britanicii exceleaza, pe langa constructia de tancuri sau piese de artilerie. Sau avioane. Sau motoare turboreactoare. Sau nave. Sau masini sport…

Both comments and pings are currently closed.

5 Responses to “Reclama mascata pentru Challenger 2, dar buna”

 1. stelian says:

  Cred ca e mai degraba pt armata britanica. Sa inteleaga tot baietu’ ce fun e in armata si ca esti mult mai valoros daca esti la comenzile unui tanc decat al unui SUV de lux. Cum altfel sa-i atragi in armata? Oricum, bine facuta. Din seria asta mai au si WAH-64 Apache vs. Lotus Exige, Eurofighter vs. Bugatti Veyron, samd.

  • admin says:

   Intr-adevar, e mai degraba pentru masina si armata. Dar s-a pus accent si pe tanc, care e descris destul de bine.

   E incredibil cat efort depun britanicii in atragerea de recruti, e clar ca nu ii vor doar pe cei care nu alta alternativa decat armata ci pe cei cat de cat buni. Doar asa isi pot mentine profesionalismul. Nu e vorba de o campanie temporara de cateva luni ci de un proces permanent de popularizare. Episodul din Top Gear e doar un mic exemplu.

 2. Cezar says:

  Vedeti voi, Romania nu are problema asta, deocamdata. Inca lumea da spagi sa fie angajati in armata, nu fuge de ea. Nu ca o iubesc tinerii prea tare sau ca dau pe dinafara de patriotism, dar e mai bine decat sa fi somer. Nu este cazul sa mai spunem ca in varianta romaneasca concurau ub ARO vechi VS T55. Va imaginati asa competitie? 🙂

  • admin says:

   Cei care intra in Armata pentru a nu fi someri nu ar trebui sa fie candidatii-tinta pentru o Armata moderna. Ca nu degeaba sint someri in primul rand, ci pentru ca nu au fost destul de buni pentru mediul civil ca sa reuseasca acolo. O Armata care ia falitii societatii nu are cum sa fie altfel decat falita. E ce stiu britanicii, ca trebuie sa incerci sa atragi intotdeauna pe cei mai buni. Chiar si cu publicitate de genul asta.

   Poate ca nu ar fi o idee rea o cursa pe teren accidentat intre un IMS si un T-55. Ca sa ramanem in aceeasi epoca. Sau ARO vs TR-85.

 3. GeorgeGMT says:

  Io zic ca reclama era pt Range Rover, Ch 2 n-au avut intentia sa-l vanda niciodata.