Recunoasteti personajele

Both comments and pings are currently closed.

13 Responses to “Recunoasteti personajele”

  1. mihais says:

    Daaa ! Insa sunt prea multi in istorie pt a incepe sa-i numim pe toti.
    Insa nu cred ca Trump e unul din astia 🙂

    • admin says:

      Eu ma gandeam mai mult la un parlamentar care e destul de prost sa propuna crearea unei Mari Armate a Republicii. Mai trebuie gasit ala inteligentu’ care il impinge in fata.

      • psycho says:

        si eu tot la conjunctura autohtona m-am gandit.

      • mihais says:

        Mno,la cati de astia sunt,mai greu cu ghiceala.Dar cred ca blamezi o conspiratie pt prostie pur-sange,amestecata cel mult cu necesitatea de a se face ca munceste.
        Cum te prefaci ca esti ocupat cand esti sparlamentar?Vii cu idee total aiurea.

        • admin says:

          Ultimele prostii au cam fost tintite bine. Asta, de exemplu, a trecut oarecum neobservata: “Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri proiectul de Ordonanta de Urgenta privind reorganizarea Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului de Interne, a anuntat ministrul Dragos Tudorache. In urma reorganizarii, va fi infiintata Directia Generala de Protectie Interna (DGPI), o structura militarizata, care se va afla sub control parlamentar.” Sursa: Hotnews
          Deci structura militarizata (unde nu e nevoie) sub control parlamentar. Suna cunoscut.

          • mihais says:

            Ee,nu zic ca nu-s ticalosi,dar una e schimbarea subordonarii unei structuri existente si alta e infiintarea de ceva nou.

            • admin says:

              Dar daca amandoua merg in aceeasi directie stai sa te indrebi cat e prostie si cat e altceva. Ca cei care ies in fata sa propuna sint prosti, nu inseamna ca si cei din spatele lor ar fi la fel.

      • gsg9 says:

        ce stiti voi bei puncte-puncte 🙂 🙂 cum ai cu democratzia…
        las ca stie ei, noroc cu mintzile luminate din parlament ca altfel va mancau paduchii…

        cand s’o mai duce prostimea seara la govern sa’l mai dea jos odata pe dottore se mobilizeaza si se incarca pensionarii din garda nationala psd in cele 8 baze de elicoptere si din elicoptere se lanseaza pe coarda sontac-sontac cu proteza in gura sa se apere democratzia…

        iara pensionarele revitalizate de pe IAR93Burile nerevitalizate or sa faca ture la joasa inaltzime pe deasupra fortzelor fasciste anti-guvernarea cea luminoasa lansand din containerele cu submunitzii manifeste anti-contra-revolutionare si jumatatzi de bancnote de 100 de lei

  2. Marinescu G. says:

    I love democracy…
    Pacat ca sunt prea multi care o spun pe toate canalele…

    • admin says:

      I love democracy. I love the Republic. E putina contradictie acolo dar sa trecem peste alta. E discursul tipic deci e normal sa fie pe toate canalele.

  3. Jean says:

    Palpatine e Romania. Pe restul nu ii stiu.