Asa nu

Francezii, acesti romani care au prins repartitie mai buna, au si ei Garcea lor.

Un agent al serviciului de informatii al Politiei, SCRT (Service central du renseignement territorial) – echivalentul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna a Politiei romane – care monitoriza comunicatiile unui predicator islamist banuit de radicalizare, a vrut sa trimita un SMS unui coleg pentru a-i transmite informatii legate de caz. Ca in cele mai bune filme cu jandarmi francezi, a incurcat numerele de telefon si i-a trimis mesajul chiar celui urmarit. Urmarea a fost ca acesta din urma a putut sa-si avertizeze cunoscutii ca sint sub supraveghere si chiar i-a raspuns “inteligentului” la mesaj.

O problema suplimentara e ca suspectul era urmarit si de celalalt serviciu de informatii francez, presupus mai serios, DGSI (Direction générale de la sécurité intérieure) – echivalentul SRI – care a trebuit sa-si intrerupa investigatiile ca urmare a desconspirarii operatiunii.
Intreaga poveste aici.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Asa nu”

 1. Sweeper says:

  Deci am putea spune ca militienii broscari din Emiratu’ Al Parisi Impuscat, Taiat si Calcat cu Camionu’ sunt monumente de intelijenta. Boss, mi-ai facut ziua, thank you 😀

 2. Petre says:

  Nu e greseala, e joie de vivre a galicilor, de ce sa fii serios cand poti sa devii Pantera roz, si asa nu a mai aparut nici hepisod, indiferent ce prostii face …intotdeauna iese bine.
  Allez la Frnce !

 3. dany says:

  Supărare mare în Al Parij…
  Mai degrabă Dorei decat Garcea…
  Desi cu un telefon “împănat” cu diverse se pot face multe în ziua de azi, și se pare că posesorul oricărui telefon la o adica este proprietar doar pe hartie si bun de plata, de restu’ se ocupă alții cu urechi de elefant si ochi albastri… nu neapărat francistanezi…

  Așa că… oare cine este vinovatul adevărat care a îndraznit să facă valuri in parohia doamnei Macron?

  Așa ca o glumă… se pare ca islamiștii prin Europa au si cateva celule care se ocupă exact cu … protectia la nivel informatic. Sau nu este o gluma?

  Deci.. fetelor, nu mai luați de bun tot ce arunca ăștia prin presă…

Leave a Reply